Heeft u iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? Een werkjubileum, leuk bedrijfsuitje, bruiloft, misschien een verjaardag? Of samenzijn na een begrafenis of crematie? Dan is de Zus van de Haas echt iets voor u. Er zijn veel mogelijkheden voor groepen, families en bedrijven.

De Zus van de Haas beschikt over een privé terras met aanlegsteiger, privé ingang, een beamer en draadloze microfoon en een geluidsinstallatie met meer dan 50.000 nummers. Wilt u liever een DJ, drive-inn of liveband op uw gelegenheid hebben? Dan hebben wij verschillende artiesten die al bekend zijn met de Zus van de Haas.

Image
Image

Wij staan voor u klaar

Ons team staat klaar om alle wensen van u en uw gasten te vervullen zodat u niets te kort komt. Aan de kleine gasten is ook gedacht, bijvoorbeeld een geheel naar eigen wens ingerichte kindertafel waar de kinderen onbeperkt lekkernijen en limonade kunnen nuttigen.
Tevens hebben wij een afgesloten speeltuin en een kleine kinderboerderij.

In de Zus van de Haas is vrijwel alles mogelijk. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen!

Tot snel in de Zus van de Haas.

Private Dining

Genieten van een exclusief diner in een private sfeer, voor particulieren of uw zakenrelaties?
Gaat er iemand met pensioen, dineren na een vergadering of een hapje eten na een bedrijfsuitje?
Of een verjaardagsdiner voor u en uw gasten in een feestelijke sfeer. Bij een diner zijn er vele gelegenheden en even zoveel mogelijkheden.

In de Zus van de Haas kunt u met 15 tot 30 personen in intieme en besloten sfeer genieten van een mooi diner met relaties, een feestelijk etentje met collega’s of een speciale gelegenheid vieren met familie en vrienden.

Is het gezelschap tussen de 30 en 100 personen hebben we de volgende mogelijkheden in de Zus van de Haas.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Info@bontehaas.com of bel 0174-292377

Image
Image

Samenzijn

Even rustig de tijd nemen om na te praten en herinneringen te delen…

Ervaar de kracht van samenzijn onder het genot van een kop koffie of een glas wijn om het leven te vieren. In een ontspannen sfeer zorgen wij graag voor passende hapjes en drankjes.

Na een uitvaart is de Zus van de Haas een fijne en rustige plek om nog even samen te komen met familie en vrienden. De zaal richten we in naar uw wensen. We doen suggesties, denken met u mee en maken speciaal voor uw gezelschap een arrangement.

Neem gerust contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Vragen of reservering plaatsen?

Let op: wij zijn bezig met nieuwe arrangementen, mail info@bontehaas.com of bel 0174-292377 voor de mogelijkheden

Vragen of reservering plaatsen?