Zus van de Haas

Gelegen aan de oever van de Zweth biedt de Zus van de Haas u een sfeervolle locatie in gemoedelijke ambiance. Met een combinatie van fietsers, langsvarende boten, de groene polder en de kassen is het de ideale locatie voor uw bijeenkomst.

Heeft u iets te vieren? Een werkjubileum, leuk bedrijfsuitje, bruiloft, misschien een verjaardag? Of samenzijn na een begrafenis of crematie? Dan is de Zus van de Haas echt iets voor u. Er zijn veel mogelijkheden voor groepen, families en bedrijven.

previous arrow
next arrow
Slider

De Zus van de Haas beschikt over een privé terras met aanlegsteiger, privé ingang, een beamer en draadloze microfoon en een geluidsinstallatie met meer dan 50.000 nummers. Wilt u liever een DJ, drive-inn of liveband op uw gelegenheid hebben? Dan hebben wij verschillende artiesten die al bekend zijn met de Zus van de Haas.

Ons team staat klaar om alle wensen van u en uw gasten te vervullen zodat u niets te kort komt. Aan de kleine gasten is ook gedacht, bijvoorbeeld een geheel naar eigen wens ingerichte kindertafel waar de kinderen onbeperkt lekkernijen en limonade kunnen nuttigen.
Tevens hebben wij een afgesloten speeltuin en een kleine kinderboerderij.

In de Zus van de Haas is vrijwel alles mogelijk. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen!

Tot snel in de Zus van de Haas.