Varend in een luxe & comfortabele sloep komt u langs de mooiste plekjes van het Westland. Varen in één van onze sloepen is genieten zonder zorgen! Huur een sloep met familie, vrienden of collega’s en ga er een heerlijk dagje op uit.

De sloepen zijn voorzien van een luxe kussenset, stuurconsole, stuurwiel en grote bakskisten waar u uw bagage makkelijk in kwijt kunt. Door de diepe kuip zijn de sloepen ook geschikt voor kleine kinderen.

Geen vaarbewijs nodig
Heldere uitleg op de dag van vertrek + vaarroute
Annuleren kan kosteloos tot max. 24 uur voor vertrek
U bent welkom vanaf 11.00uur en wordt uiterlijk om 18.00uur terugverwacht

Een sloep huren is enkel mogelijk voor een hele dag, meerdere dagen op aanvraag.
Reserveringen worden alleen telefonisch of per mail behandeld.

Sloepverhuur prijzen
Sloep De Bonte Haas

Het is NIET mogelijk om uw hond mee aan boord te nemen

Verplicht mee te nemen:

Borg €250 contant + kopie geldige legitimatie + huurprijs (pin/contant)

Broodjes of borrelmand mee op de sloep of dineren na het varen?

Broodjes en lunch meenemen op onze sloepen is mogelijk, kijk op onze Zoefzoef pagina of vraag naar de broodjeslijst. De ingevulde lijst ontvangen wij graag 24 uur voor vertrek.

Na het varen met de sloep kunt u natuurlijk ook heerlijk een hapje bij ons komen eten. Wij verzoeken u om dit wel even aan te geven of om voor het aanmeren contact met ons op te nemen.

Bij overschrijding van de afgesproken eind tijd wordt €40 per uur in rekening gebracht. De verhuurprijzen zijn inclusief verzekering, brandstofkosten, vaarvergunning hoogheemraadschap en BTW. Exclusief schoonmaakkosten: u dient de boot weer in originele staat terug te brengen en eventuele afval etc. te verwijderen.