Sinds 2001 wordt het huidige Eetcafé gerund door Koos de Raaf en Marleen van Nierop.

Het pand is in 1999 overgenomen en was niet meer van deze tijd. Het fungeerde nog gedeeltelijk als woonhuis, alhoewel het vroeger ook diende als schipperscafé. In 2000, nadat alle bouwvergunningen rond waren, is de oude bebouwing tegen de vlakte gegaan en negen maanden later is er een geheel vernieuwd Eetcafé ontstaan. In 2013 is de keuken uitgebreid en is er een deel bijgebouwd. Dat is nu de Zus van de Haas, gelegen naast het huidige eetcafé!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Lees meer

Zus van de Haas sinds 2013

Sinds april 2013 is de Zus van de Haas onderdeel geworden van de Bonte Haas, een plek  om lekker te eten en/of te drinken samen met familie en vrienden. Heeft u wat te vieren, bijvoorbeeld een jubileum, een goede zakendeal, of werkt u aan teambuilding binnen uw organisatie?
Bij ons kan het allemaal, u bent voor elke gelegenheid welkom!

Gelegen aan de oever van de Zweth biedt de Zus van de Haas u een sfeervolle locatie in een gemoedelijke ambiance. 
Met een combinatie van fietsers, langsvarende boten, de groene polder en de kassen is het de ideale locatie voor een sfeervolle bijeenkomst.

 

De ruimte en ons vernieuwde interieur zijn speciaal gemaakt voor grote groepen,  met een minimum van 30 en een maximum van 100 personen. De ruimte staat geheel tot uw beschikking en is gesloten voor andere bezoekers tijdens de afgesproken tijd.

Image
Image
Image
Image
Image