Geniet jij ervan om elke gast een fijne beleving mee te geven? Én weet jij met jouw enthousiasme ook leiding te geven aan ons leuke team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als leidinggevende van het eetcafé maak je deel uit van het top team van De Bonte Haas! Gastvrijheid, goede service en sfeer staan bij jou op nummer 1. De werkzaamheden zijn afwisselend, van het ontvangen van gasten, meelopen in de bediening, meedenken over vernieuwingen tot het aansturen van het team.

Wat verwachten we van jou?

In deze afwisselende functie als leidinggevende is geen dag hetzelfde. Je werkt met mee het team in de bediening, zodat je altijd weet wat er speelt bij de gasten én in jouw team. Met jouw enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel ben je altijd scherp op het totaalplaatje (service, beleving, kwaliteit, hygiëne & aanzicht van de zaak). Je kunt goed samenwerken en weet het team op een positieve manier te motiveren. Doordat jij ervaren bent, weet je knelpunten snel te herkennen en heb je voor iedere situatie een passende oplossing. Je krijgt de ruimte om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het maken van het rooster, waarbij je rekening houdt met o.a. de personeelskosten en piekmomenten op de dag en in de week.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde horeca opleiding, bij voorkeur Sociale Hygiëne, BHV en leermeester;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende in de horeca;
  • Sociale & communicatieve vaardigheden;
  • Een flexibele instelling en oplossend vermogen.

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan in een hecht team bij een van de bekendste eetcafés in het Westland! Het gaat om een fulltime functie met afwisselende diensten (dag, avond en weekend). De werksfeer is gezellig en als team staan we altijd voor elkaar klaar. Wij bieden je de ruimte om nieuwe ideeën aan te dragen en mee te denken.

Heb je interesse?
Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan bij ons? Stuur ons een mail met je CV en een korte motivatie naar sollicitaties@blackbirdhr.nl. Heb je nog vragen over de vacature kun je contact opnemen met Merel van Vliet via 06-13511855.