Geniet jij ervan om feesten en partijen tot in de puntjes te regelen? Én weet jij met jouw enthousiasme ook leiding te geven aan ons leuke team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als event coördinator maak je deel uit van het top team van De Bonte Haas! Gastvrijheid, goede service en sfeer staan bij jou op nummer 1. De werkzaamheden zijn afwisselend, van meewerken in de bediening en in spelen op de wensen van de gasten tot het organiseren van de meest geweldige feesten en partijen!

Wat verwachten we van jou?

In deze afwisselende functie als event coördinator is geen dag hetzelfde. Je werkt met mee het team in de bediening, zorgt er met jouw team voor dat elke partij of vergadering tot in de puntjes geregeld is en bent het aanspreekpunt voor de gasten tijdens de feesten en partijen. Met jouw enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel ben je altijd scherp op het totaalplaatje (service, beleving, kwaliteit, hygiëne & aanzicht van de zaak). Je kunt goed samenwerken en weet het team op een positieve manier te motiveren. Doordat jij ervaren bent, kom je met creatieve oplossingen en kun je flexibel meedenken met de wensen van de gasten. Ook ben jij verantwoordelijk voor het maken van het rooster, waarbij je rekening houdt met o.a. de personeelskosten en piekmomenten op de dag en in de week. Je krijgt de ruimte om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen.

  • Verder beschik je over:
  • Een afgeronde horeca of evenementen opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als event coördinator;
  • Minimaal 2 jaar horeca ervaring;
  • Sociale hygiëne en/of BHV is een pre;
  • Organisatorisch talent;
  • Sociale & communicatieve vaardigheden;
  • Enthousiasme en kun je goed om gaan met stressvolle situaties;
  • Een flexibele instelling en oplossend vermogen.

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan in een hecht team bij een van de bekendste eetcafés in het Westland! Het gaat om een fulltime functie met afwisselende diensten (dag, avond en weekend). De werksfeer is gezellig en als team staan we altijd voor elkaar klaar. Wij bieden je de ruimte om nieuwe ideeën aan te dragen en mee te denken.

Heb je interesse?
Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan bij ons? Stuur ons een mail met je CV en een korte motivatie naar sollicitaties@blackbirdhr.nl. Heb je nog vragen over de vacature kun je contact opnemen met Merel van Vliet via 06-13511855.