Receptie / uitgebreide borrel

Heeft u iets te vieren?

De Zus van de Haas is uitermate geschikt om van uw dag(feest/ receptie) iets onvergetelijks te maken. De Zus van de haas is de ideale plek voor uw receptie. Wij kunnen dit vanaf 35 tot 140 personen voor u verzorgen.

Wij kunnen dit voor u verzorgen en naar uw wensen in vullen om een groot gezelschap in korte tijd de hand te schudden, een praatje te maken en/of te netwerken.

Receptiearrangementen worden in overleg met u samengesteld, al naar gelang uw wensen en onze mogelijkheden. Wij zorgen er vervolgens voor dat u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van onze heerlijke hapjes en drankjes

Als het lekker weer is, beschikt de Zus van de Haas over een privé terras, exclusief voor uw gasten, uitkijkend over de Zweth.

De Zus van de Haas heeft beschikking over een beamer, draadloze microfoon en geluidsinstallatie met meer dan 10.000 nummers. Heb je liever een DJ, Drive-inn, of live-artiest(en)? Wij hebben verschillende adressen die wij je kunnen aanbevelen die al positieve ervaring hebben met de Zus van de Haas.

Wij hebben voor u verschillende samenstellingen. Indien u andere en/ of aanvullende wensen heeft, is dit altijd bespreekbaar.