Party

lijstje_terugHeeft u iets te vieren, bent u jarig of zoekt u een locatie voor een feestavond?

De Zus van de Haas biedt u al deze mogelijkheden, gezellig met zijn allen een drankje drinken in een ruimte die geheel tot jullie beschikking staat. Gedurende een borrel of feestje wordt er rond gegaan met verschillende soorten warm, koud en luxe bittergarnituur en staan er zoutjes en nootjes op tafel. Mocht u uw gasten nog een warme snack willen aanbieden, is dit mogelijk. Of wilt u liever uw gasten ontvangen met koffie met een petit four? Alles is bespreekbaar!

Wilt u het feest of borrel uitbreiden met een buffet? Vraag naar de mogelijkheden (van saté tot uitgebreid, van Walking diner tot BBQ).

 

De Zus van de Haas heeft beschikking over een beamer, draadloze microfoon en geluidsinstallatie met meer dan 10.000 nummers. Heb je liever een DJ, Drive-inn, of live-artiest(en)? Wij hebben verschillende adressen die wij je kunnen aanbevelen die al positieve ervaring hebben met de Zus van de Haas.

De Zus van de Haas heeft de volgende dagindeling voor de feesten:

feest12 feest16 feest20

Bovengenoemde tijden zijn een indicatie van de mogelijkheden, heeft u anderen wensen, wij denken graag met u mee. Meer info: info@bontehaas.com

Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.