Over ons

Eetcafé de Bonte Haas sinds 2001

Welkom op de website van Eetcafé de Bonte Haas. Onze horeca gelegenheid bied je alle aspecten voor een heerlijke lunch, borrel, kopje koffie of diner. Heel belangrijk is daarbij de aandacht voor de gastvrijheid, service en sfeer.
Sinds 2001 word het huidige Eetcafé gerund door Koos de Raaf en Marleen van Nierop.

Het pand is in 1999 overgenomen en was niet meer van deze tijd. Er was jaren niets meer aan onderhoud gedaan en nog gedeeltelijk een woonhuis, hoewel het vroeger diende als schippers café. In 2000, nadat alle sloopvergunningen en bouwvergunningen rond waren, is het geheel tegen de vlakte gegaan en 9 maanden later een geheel vernieuwd eetcafé ontstaan.
In 2013 zijn er aanpassingen gedaan i.v.m. de uitbreiding van de keuken, aanbouw van de zus in het huidige eetcafé!

Zus van de Haas sinds 2013

Gelegen aan de oever van de Zweth biedt de Zus van de Haas u een sfeervolle locatie in gemoedelijke ambiance. Met een combinatie van fietsers, langsvarende boten, de groene polder en kassen is het de ideale locatie voor uw bijeenkomst.

Sinds april 2013 is de Zus van de Haas onderdeel geworden van de Bonte Haas, een plek voor lekker eten en/of drinken samen met familie en vrienden. Dus heeft u wat te vieren, Een aantal jarig bestaan, een goede zakendeal, Of werkt u aan uw teambuilding. Het maakt ook eigenlijk niet uit. Bij ons bent u voor elke gelegenheid welkom. Om feest te vieren, om gezellig samen te zijn en/of serieus te netwerken.

De ruimte en ons vernieuwde interieur zijn speciaal gemaakt voor grote groepen, met een minimum van 30 en een maximum van 140 De ruimte staat geheel tot uw beschikking en is gesloten voor passanten tijdens de afgesproken tijd.

Een blik in de Geschiedenis:

kwartaalbericht 09 mei 2001
Jaarverslag OWK 1997
Het nieuws van den dag 21-04-1903 bladzijde 6