Home

Welkom

Welkom op de website van Eetcafé de Bonte Haas. Onze horeca gelegenheid bied je alle aspecten voor een heerlijke lunch, borrel, kopje koffie of diner. Heel belangrijk is daarbij de aandacht voor de gastvrijheid, service en sfeer.

Sinds 2001 word het huidige Eetcafé gerund door Koos de Raaf en Marleen van Nierop.

Het pand is in 1999 overgenomen en was niet meer van deze tijd. Er was jaren niets meer aan onderhoud gedaan en nog gedeeltelijk een woonhuis, hoewel het vroeger diende als schippers café. In 2000, nadat alle sloopvergunningen en bouwvergunningen rond waren, is het geheel tegen de vlakte gegaan en 9 maanden later een geheel vernieuwd eetcafé ontstaan.

In 2013 zijn er aanpassingen gedaan i.v.m. de uitbreiding van de keuken, aanbouw van de zus in het huidige eetcafé!

Eetcafé de Bonte Haas is al jaren een begrip van Wateringen en omstreken. Bij ons in de Bonte Haas, gelegen aan de rand van Wateringen, bieden wij je lekker eten en drinken in een gastvrije en kindvriendelijke omgeving met binnen een aparte speelhoek en buiten voorzien van een speeltuin voor de kleintjes.Reserveren bij de Bonte Haas is mogelijk van maandag tot en met zondag.
Reserveren op het terras is niet mogelijk maar kom gerust langs!

Zoef Zoef:

Heb je als bedrijf regelmatig vergaderingen waarbij je het nuttige met het aangename wilt combineren? Moeten uw medewerkers, collega’s overwerken?

Dan biedt onze bezorgservice Zoef Zoef een uitkomst. Diverse belegde broodjes en warme maaltijden kunnen wij verzorgen apart verpakt of op schaal. Kijk hier voor meer informatie.

Bonte Haas nieuws

Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.